Workshop bij jou aan huis

Fotografie: Ymke

 

Heel relaxt in je eigen omgeving thuis leren je partner een heerlijke ontspanningsmassage te geven. Dat kan! In feite masseer je direct met mij mee en pik je spelenderwijs de eerste vaardigheden op.  Afwisselend ga jij en je partner op mijn massagetafel. Zo voel je direct ook de effecten van de behandeling. We nemen een voor een de handgrepen door van de klassieke zweedse massage.  Hoewel de praktijk de beste leermeester is krijg je ook een kleine uitleg op papier van de belangrijkste handgrepen, zodat je het een en ander nog eens kunt nalezen.

Voor twee personen totaal 80 euro voor 2 uur, of 110 euro voor 3 uur. Dit zijn de totale kosten voor beiden tezamen. Buiten Tilburg reken ik 25 euro reistijdkosten. 

Meer weten? Stuur mij een WhatsApp!

Of vul onderstaand formulier in. Ik neem graag contact op voor het inplannen van de workshop. Tot binnenkort!