Massage naar wens ontspannings- of sportmassage!

Wat is er fijner dan in je eigen vertrouwde omgeving te worden gemasseerd. Alle benodigdheden voor dit ultieme ontspanningsmoment breng ik mee zoals massagetafel, handdoeken, massage-olie en muziek.  Heerlijk relaxen in je eigen huis. Jij hoeft er alleen maar te zijn, te ontspannen en de verwarming wat hoger te zetten. De rest laat je aan mij over. Massages vinden plaats op jouw locatie.

Ik masseer zowel overdag als in de avond. Ook in het weekend!  Woon je wat verder weg van Tilburg dan reken ik, afhankelijk van de reistijd, 10 tot 20 euro extra.

Maak een afspraak via whatsapp, bel of sms 06 28 94 53 04 of vul onderstaand formulier in (svp kruis aan”Ik ben geen robot” spamfilter) en dan neem ik snel contact op voor het inplannen van een fijne massage.  Hartelijk dank en tot binnenkort!